Tillbaka

Tillbaka från Piteå där jag tog en veckas semester så nu är jag fit for fight. Fast fit for fight är väl att ta i, men jag i alla fall har riktigt kul och en hel del spännande på gång under hösten. När man nu har möjligheten att se så positivt på framtiden så vore det ju tragiskt om man inte gjorde det. Har träffat otroligt mycket spännande människor under sommaren, människor som sticker ut från mängden och vågar ha kul. Själv blir jag sjukt inspirerad när jag träffar nya människor som vågar ha kul. Känner att detta kommer bli en kanonhöst med ännu fler otroligt spännande möten med människor.

Bildsätter detta inlägget med en av mina bilder från dansuppvisningen på Sturegymnasiet i Halmstad i våras, Wicked hette visst slutproduktionen och jag gillade den skarpt.

/Benjamin

Skriv en kommentar

© 2011-2013 Benjamin Andréasson | All rights reserved | Bara En Minut

%d bloggare gillar detta: