Kundvagnsgarage?

När man är ute och jobbar så på vägen till eller från jobb tar man bilder på mycket blandat. Ibland hittar jag en skylt som känns felplacerad eller något som just för stunden fångar min uppmärksamhet och jag känner att det är värt ett knäpp eller två. Jag har en mapp på min dator där jag har bilder som jag inte haft tiden att lägga upp på denna bloggen. Men jag ska bli bättre på det också.

Bloggen handlar ju inte bara om bilderna jag tar till kunder utan den handlar om vad jag gör och jag har den för att jag ska minnas bilder och kul ögonblick.

Idag hittade jag ett kundvagnsgarage som jag kände att skulle passa fint på bild där det stod.

Detta kundvagnsgaraget har jag faktiskt fotograferat tidigare, jag skulle ta lite bilder på olika företagsfasader till lite blandade artiklar. Men det var betydligt fler bilar på parkeringen när jag var där sist och fångade det på bild. Tror dock aldrig den bilden användes, undra om jag redigerade den eller om jag helt enkelt fixade någon annan vinkel istället..

/Benjamin

Skriv en kommentar

© 2011-2013 Benjamin Andréasson | All rights reserved | Bara En Minut

%d bloggare gillar detta: