Pensionärsbandy

- även kallat golf.

Känner att man ibland måste tillägna någon person ett inlägg och detta inlägget är dedikerat till Håkan Svensson, som var min golftränare för något år sedan.

I fredags tog jag upp min hobby för detta året och satsade stort, eller nä det var ju verkligen att ta i. Jag värmde upp en del och sen gick jag några hål med mina föräldrar. Allt utom själva puttandet gick bra kan man lugnt säga. Och jag gissar på att Håkan har något liknande i minne av mig, att alla slag utom de där viktiga på greenen gick bra..

Men det kommer bli fler rundor golf i år än förra året.

/Benjamin

2 kommentarer

  1. Malin skriver:

    När kommer inlägget som skulle tillägnas mig då?!

    Btw dina skor påminner om några jag hade i sexan o slutade som stallskor ;)

  2. Benjamin skriver:

    Malin: Jadu, det inlägget kommer någon gång snart kanske?
    Mina pensionärsbandy skor är riktigt coola, du skulle se de live..

Skriv en kommentar

© 2011-2013 Benjamin Andréasson | All rights reserved | Bara En Minut

%d bloggare gillar detta: