Bilprovningen

I onsdags var jag på bilprovningen för första gången med egen bil då.

Måste ändå säga att känslan är rätt spännande att stå där och se om bilen går igenom eller ej. Var dock rätt säker på att min bil skulle gå igenom utan anmärkningar. Men jag valde den riktiga bilprovningen, ungefär som att jag hellre hämtar ut paketen från en riktig post än från en ica butik. Fast sen hämtar jag ju ändå ut mina paket på en ica affär, mest för att möjligheten att hämta på posten är minimal.

Jag tog även en andra runda samma dag till bilprovningen, med mina pärons bil. Fick samma besiktningsman ännu en gång, kul var det och jag tog lite bilder där inne.

Här kommer en av de bilderna.

/Benjamin

Skriv en kommentar

© 2011-2013 Benjamin Andréasson | All rights reserved | Bara En Minut

%d bloggare gillar detta: