Åre

Har varit i Åre nu i en och en halv vecka, därför uppdateringarna inte är på topp helt enkelt.

Jag har ”semester” skulle man nog kunna säga, men jag har hunnit med ett lagom stort jobb här uppe. Ska lägga upp lite bilder och berätta lite mer om de när det är levererat. Men det innefattade god mat, kul människor och många bilder.

Just maten var rätt kul, den växlade vilt. Ena kvällen var det tacos, andra var det ren och sista dagen var det chiligryta. Chiligrytan i sig var hot hot hot men riktigt riktigt riktigt god. Kan tänka mig att äta den fler gånger, lätt!

Har ingen riktigt kul Åre bild att ladda upp, men jag hittade en bild i arkivet från Laholms Kommuns tidning. Ett företagshotell med cool interiör skulle plåtas och detta är mannen som driver det.

/Benjamin

En kommentar

  1. okey va konstigt, men slutaren funkar ju bara ett visst antal gånger… Du kanske had tagit slut på den eller något? :/
    Men tur att du hade det. Okey, men det blir ju lite svårt för mig att ha eftersom jag inte har något företag…:p

    Jo jag lärde mig jättemycket, fick många tips och sånt! =)

Skriv en kommentar

© 2011-2013 Benjamin Andréasson | All rights reserved | Bara En Minut

%d bloggare gillar detta: