Söndag

Det är någon dag sedan jag skrev något på bloggen.

I fredags var det en föreställning på Apelryd, Hanna min släkting var med. Tog några bilder där men tittade mest på föreställningen och tog det lugnt.

Annars har helgen mest bestått av film faktiskt.

Det kommer bilder från fredagen på Apelryd senare, det gick inte ladda upp till bloggen så jag fick leta upp någon i arkivet här på WordPress som jag inte använt tidigare. Denna kommer från Diggiloo i Båstad.

För övrigt så är dagens citat från en kompis och är ”Jag tycker inte om potatismos, det är så mosigt!”..

/Benjamin

7 kommentarer

 1. Mathilda skriver:

  Sv: Jo men vist är dem.
  Halva fotograferingen blev jag nöjd med, sen blev allt bara kaos. Modeller som ringde efter skjuts utan att fråga någon om vi var klara eller inte, modeller som inte dök upp, modeller som dök upp fast de inte kunde fast de kunde i alla fall ja…Slutade med att en av månaderna fick fotograferas på 10 minuter utomhus, brukar räkna med 1 timme för att vara på säkra sidan. Det var en upplevelse…
  Haha nja, så läskiga är ni faktiskt inte har jag lärt mig nu. Men lite stora är ni allt ;)

  Tackar, och mjo kan nog hålla med dig nu i efterhand.

 2. Benjamin skriver:

  Ja, helt klart.
  Ojdå, det var ju en speciell fotografering kan man ju lugnt säga. Men hur många månader är färdig fotograferade nu? Men det är bra träning att det ibland måste gå lite fort! :)
  Tur att du har lärt dig det nu. Jag är faktiskt rätt snäll rätt ofta. Men man saknar lite det där med Elevambassadörerna på Liseberg, det var så kul.

 3. Mathilda skriver:

  Sv: Haha jo det var speciellt men bra träning som sagt. 6 månader är klara så vi är halvvägs. Sen ska nog en månad till bli fixad denna veckan ska bara planeras lite.
  Jag får tro dig på den punkten ;) Jo det var verkligen skoj, jag hoppas allt fungerar så jag kan följa med upp nästa år. Risken finns att det krockar med studentbalerna, men i värsta fall får jag köra upp och ner själv…

  Sant sant. Men man blir lite gladare av färgerna.

 4. Anonym skriver:

  Jag tycker inte om fiskbullar, de är så fiskbulliga!

 5. Benjamin skriver:

  Okej, men då är det inte så farligt mycket kvar. Man ser ju ljuset iaf! ;)
  Klart du måste tro mig på den punkten. Vad skulle du annars göra?!
  Iof, men jag vill åka skidor! ^^

 6. Mathilda skriver:

  Sv: Jo man gör det, fick veta att nummer sju ska fotograferas imorgon. Det är nog den fotograferingen jag sett fram mest emot. Ska bli skoj att se om jag kan få det som jag vill.
  Haha inte tro dig kanske? ;) Nej, men du var bland de ”lite-mindre-läskiga” haha skämtosido.
  Åh skidor! Det hade inte varit fel…

  Haha nästan lika chokerande som när du är med på bild ;)

 7. Benjamin skriver:

  Okej, då hoppas jag att den sjunde fotograferingen gick precis som du ville.
  Har inte haft orken att svara eller blogga de senaste dagarna. Det enda inlägget jag lagt upp var ett jag börjat skriva på. Har varit så sjuk och sliten att det inte är sant, fick väl typ influensa eller något annat jobbigt men det börjar bli bättre nu! :)
  Skönt att man va ”lite-mindre-läskig”, känns bra de.
  Nä, skidor är verkligen inte fel. Hoppas på några veckor denna säsongen.
  Jag har faktiskt hittat kanske 5-7 bilder till där jag är med på bild ^^

Skriv en kommentar

© 2011-2013 Benjamin Andréasson | All rights reserved | Bara En Minut

%d bloggare gillar detta: